Sign In

Det började i mosters kök. Både hon och morbror är kockar och målet var att bli bättre än dem. Nu är det inte så viktigt längre. Jag tänker hålla på med det här i säkert 20 år till och för att jag ska laga bra mat har jag insett att glöden och glädjen är nyckeln.

Under mina år som kock har jag hunnit vara köksmästare på flera ställen. Jag har jobbat i Norrbotten, Skåne, Norge. I Arjeplog serverade jag tyska biltestare blodiga älgfiléer i en kåta fem mil ut i skogen, med snö till knäna och -25°. Hukad över den där älgfilén insåg jag hur mycket jag gillade att bli utmanad i min matlagning. Hur jag faktiskt gillar stressen och de tuffa sidorna av jobbet. Det är då jag trivs som bäst.

Min fru Anna lockade mig till Skellefteå. Sedan några år tillbaka driver vi Nya Arken i centrala stan. Nu tar vi oss an utmaningen att göra catering på vårt sätt för Skellefteborna. Det känns grymt inspirerande!

Categories

Features

Location

Add Review

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Service
Please rate Service
Value for Money
Please rate Value for Money
Location
Please rate Location
Cleanliness
Please rate Cleanliness

Claim listing

Take control of your listing!

Customize your listing details, reply to reviews, upload photos and more to show customers what makes your business special.
Your account will be created automatically based on data you provide below. If you already have an account, please login.

Fill the form